Lean Forum Bygg loggo

banner
Ja TackTipsa
banner

Lean för byggsektorn – kunskap, erfarenheter och inspiration

Inbjudan till seminarium i Nässjö, onsdag den 6 februari 

 
2007 startade den nationella satsningen Produktionslyftet, där snart 140 företag har påbörjat en utvecklingsresa som bygger på Lean produktion. Flera av företagen kommer från byggindustrin – leverantörer av komponenter som gjutna byggnadssystem, fönster och dörrar och färdigtillverkade badrum. En insikt från de som kommit långt i sin Lean-resa är att den bara har börjat. Den stora utmaningen är att vara uthållig, bygga utvecklingsrutiner som fungerar och att ständigt förbättra.

Vid seminariet får du en bild av vad Lean innebär och hur filosofin kan tillämpas i byggsektorn. Dessutom presenteras erfarenheter från vinnaren av byggsektorns Lean-pris 2012, Ytterbygg AB.

Seminariet arrangeras av Enterprise Europe Network, Swerea, Sveriges Byggindustrier och Lean Forum Bygg inom ramen för projektet PRISM Environment som finansieras av Europeiska Kommissionen och Länsstyrelsen i Jönköpings län. Föreläser gör Magnus Widfeldt, Swerea IVF och Lean Forum Bygg, samt Mats Berntsson, vd för Ytterbygg AB.

 
Anmälan:
Senast den 23 januari till elin.berlin@swerea.se

Tid: Onsdag den 6 februari klockan 09.30-15.00

Plats: Träcentrum, Nässjö

Kostnad: Seminariet inkl fika och lunch är kostnadsfritt, men utebliven närvaro utan avanmälan debiteras med 300 kr

Program och mer information: Se fullständig inbjudan till semninariet eller kontakta Elin Berlin, 036 - 30 12 72

  

Lean Forum Bygg sprider kunskap om framgångsrikt Lean-tänkande och nya arbetsmetoder i byggsektorn. Genom att identifiera utvecklingsbehov och driva seminarier, konferenser och utbildningar bidrar vi till ökat kundvärde i samhällsbyggandet. Lean Forum Bygg är en ideell förening som sponsras av följande organisationer: