Lean Forum Bygg loggo

banner
Ja TackVilka kommerTipsa
banner

Årsmöte med minisymposium och mingel

Tisdag den 21 maj kl 15.00 • NCC, Vallgatan 5, Stockholm

   
  

 

Det dags för årsmöte i Lean Forum Bygg och i samband med detta har vi bjudit in en rad spännande gäster. Vi ser fram emot en givande eftermiddag som avrundas med mingel och tilltugg.

Möt Robert Kusén, vice president inom SSAB EMEA, tidigare bland annat ledningsstrateg och Lean­-chef för Södertälje kommun, och Arne Ljung, beteendevetare, mental tränare och konsult. Tillsammans har de skrivit en bok som fångar ledarskapet inom Lean, där ”Respekten för människan” är en grundläggande värdering.

Lyssna också till våra tidigare Lean-pristagare Ytterbygg, JM och Lindbäcks Bygg. Hur har utvecklingen fortsatt och vilka utmaningar möter man i dag och i framtiden?

Värd för årsmötet är NCC, som också är ett av partnerföretagen i Lean Forum Bygg, och moderator är Svante Hagman, NCC. Gängse föreningsformalia kommer att avhandlas och görs tillgängligt senast tre veckor innan mötet.

Välkommen!

 
Anmälan:
Anmäl dig så snart som möjligt via länken ovan

Tid: Tisdag den 21 maj 2013, kl 15.00 - cirka 19.00 [lägg till i Outlook eller iCal]

Plats: NCC, Vallgatan 5, Solna [länk till karta]

Kostnad: 100 kr som betalas på plats, går oavkortat till välgörenhetsprojektet "Life gives to the giver" (www.lifegivestothegiver.com)

Upplysningar: Kajsa Simu, ordförande Lean Forum Bygg, kajsa.simu@ncc.se
 

Preliminärt program

15.00: Kaffe och mingel

15.30: Årsmöte Lean Forum Bygg

16.00: Robert Kusén och Arne Ljung – "Lean och respekten för människan"

16.45: Ytterbygg

17.00: JM

17.15: Lindbäcks Bygg

17.30: Samtal med Lean-pristagarna, frågor och diskussion 

18.00: Öl, macka och mingel

  

Lean Forum Bygg sprider kunskap om framgångsrikt Lean-tänkande och nya arbetsmetoder i byggsektorn. Genom att identifiera utvecklingsbehov och driva seminarier, konferenser och utbildningar bidrar vi till ökat kundvärde i samhällsbyggandet. Lean Forum Bygg är en ideell förening som sponsras av följande organisationer: