Lean Forum Bygg loggo

banner
Ja TackVilka kommerTipsa
banner

Årsmöte med Lean Forum Bygg

Onsdag den 20 maj kl 16.00-18.30 • NCC, Vallgatan 3, Solna

Niclas Modig och Veidekke

Välkommen till årsmöte med inspirationsföreläsningar av Niklas Modig, författare till storsäljaren "Detta är Lean" samt Veidekke – vinnare av Årets Lean-byggare 2015.

Praktisk information

Anmälan: Anmäl dig så snart som möjligt via länken ovan
Tid: Onsdag den 20 maj kl 16.00 till 18.30
Plats: NCC, Vallgatan 3, Solna [länk till karta], anmälan i receptionen vid ankomst – ange Kajsa Simu som besöksmottagare
Upplysningar: Kajsa Simu, ordförande Lean Forum Bygg, kajsa.simu@ncc.se

Möteshandlingar

Agenda

16.00 – Årsmöte Lean Forum Bygg

16.30 – Niklas Modig: Lean construction – Att skapa kundnöjdhet och effektivitet i världsklass

Tuffare kundkrav tillsammans ökad konkurrens och komplexitet gör att företag inom byggbranschen ständigt tvingas söka efter möjligheter till att öka sin effektivitet. Hur skall dessa tuffa krav mötas? Går det att utveckla en verksamhet som både är effektiv och lönsam men som också levererar hög kund- och personnöjdhet? 

Under denna föreläsning berättar Niklas Modig om den senaste kunskapen kring hur världens främsta verksamheter löser ovanstående utmaningar. Niklas forskar vid Handelshögskolan i Stockholm och är en av Europas ledande auktoriteter inom Lean. Han är även en mycket populär och föredragshållare på internationell basis och författare till en av världens mest sålda Lean-böcker ”Detta är Lean”, som idag har sålt mer än 170 000 exemplar och översatts till elva språk.

Observera att alla deltagare vid årsmötet kommer att få ett varsitt exemplar av boken!

17.30 – Mingel med tilltugg

18.00 – Vinnaren av Årets Leanbyggare 2015

Veidekke berättar om vad som ledde fram till utmärkelsen och vilka utmaningar som väntar i framtiden.

18.30 – Avslutning

Lean Forum Bygg sprider kunskap om framgångsrikt Lean-tänkande och nya arbetsmetoder i byggsektorn. Genom att identifiera utvecklingsbehov och driva seminarier, konferenser och utbildningar bidrar vi till ökat kundvärde i samhällsbyggandet. Lean Forum Bygg är en ideell förening som sponsras av följande organisationer: