Lean Forum Bygg logotyp
 

Vem vill du ska glädjas?

Ledare 2015-08-20: Kajsa Simu · Ordförande Lean Forum Bygg

Kajsa Simu

Vi hann precis genomföra valet av den nya styrelsen innan sommaren kom springande. Nu är vi tillbaka efter att ha vilat och samlat energi på olika sätt och det är dags för oss i styrelsen att börja jobba. Vi har en fantastiskt spännande höst att se fram emot, där förstås det kommande boksläppet av Lean Forum Byggs upplaga av ”Detta är Lean” är den första stora hållpunkten. Jag hoppas att få träffa så många som möjligt av såväl skribenter, medlemmar och partnerföretag på releasepartyt i Stockholm den 9 oktober. Anmäl dig redan idag innan kalendern blir alltför fylld!

En annan utmaning som vi har framför oss, och där jag hoppas få hjälp av både läsare som andra aktörer inom och utanför Lean Forum Byggs nätverk, är att få igång nomineringarna till Årets Lean-byggare. Mars 2016 och prisutdelningen kan i dagsläget tyckas ligga långt bort, men tiden går fort. Rätt som det är står både vårdagjämning och prisutdelning för dörren och innan dess är det mycket arbete som måste göras. Vem vill du helst ska få uppleva känslan av att bli utsedd till Årets Lean-byggare?

Läs mer »

Teaser för release om Lean …

Det har nog inte undgått någon att Lean Forum Bygg tillsammans med förlaget Rheologica Publishing sedan en tid tillbaka arbetat med att ta fram en specialvariant av boken ”Detta är Lean” med inledande reflektioner kring varje kapitel. Skribenterna till dessa reflektioner har olika kopplingar till byggsektorn och/eller Lean Forum Bygg och representerar tillsammans en imponerande bredd. Boken släpps officiellt först den 9 oktober, men redan nu bjuder vi på ett litet smakprov.
  

Lean-skribenter

Läs mer »

Bokrelease – specialupplaga av Lean-bok

Lean Forum Bygg och Rheologica Publishing i samarbete med IFL vid Handelshögskolan i Stockholm bjuder in dig till bokrelease av en specialupplaga av boken Detta är Lean – Lösningen på effektivitets­paradoxen. Välkommen till Handelshögskolan i Stockholm på fredag den 9 okt kl 15.30-19.00.

Mer information och anmälan »

Lean Forum Bygg sprider kunskap om framgångsrikt Lean-tänkande och nya arbetsmetoder i byggsektorn. Genom att identifiera utvecklingsbehov och driva seminarier, konferenser och utbildningar bidrar vi till ökat kundvärde i samhällsbyggandet. Lean Forum Bygg är en ideell förening som sponsras av följande organisationer: