Lean Forum Bygg loggo

banner
Ja TackVilka kommerTipsa
banner

Är Last Planner® framtidens sätt att styra bygget?

Torsdag den 24 november kl 07.30-09.00 • Vetenskapens Hus, Storgatan 53 i Luleå

Simple kanban board

Boverket estimerar att 440 000 nya bostäder behövs i Sverige redan 2020 för att klara befolknings­ökningen. Därmed står byggproduktionen inför stora utmaningar. Kraven på ökad produktivitet ska möta ökade krav på säkerhet. Last Planner® har lyfts fram som en visuell styrning av bygget som både möjliggör ökad produktivitet och större fokus på arbetsmiljö och säkerhet inom Lean Construction.

Möt projektledaren för Östra länken, ett av Luleås största infrastrukturprojekt som berättar hur Last Planner® används i projektet.

Kajsa Simu, Luleå tekniska universitet, beskriver planeringsmetoden och utvecklar kritiska tankar kring detta. Publiken inbjuds till diskussion och tankar kring egna erfarenheter av byggproduktion.

Praktisk information

Anmälan: Anmäl dig så snart som möjligt via länken ovan
Tid: Torsdag den 24 november kl 07.30 till 09.00
Plats: Vetenskapens Hus, Storgatan 53 i Luleå [länk till karta]
Upplysningar: Helena Lidelöw, Lean Forum Bygg, helena.lidelow@ltu.se

Lean Forum Bygg sprider kunskap om framgångsrikt Lean-tänkande och nya arbetsmetoder i byggsektorn. Genom att identifiera utvecklingsbehov och driva seminarier, konferenser och utbildningar bidrar vi till ökat kundvärde i samhällsbyggandet. Lean Forum Bygg är en ideell förening som sponsras av följande organisationer: