Genomförda aktiviteter

Bokrelease – specialupplaga av Lean-bok

Bokrelease · 2015-10-09

Lean Forum Bygg och Rheologica Publishing i samarbete med IFL vid Handelshögskolan i Stockholm bjuder in dig till bokrelease av en specialupplaga av boken ”Detta är Lean – Lösningen på effektivitetsparadoxen”.

Visa inbjudan

Årsmöte med Lean Forum Bygg

Årsmöte · 2015-05-20

Välkommen till årsmöte med inspirations­föreläsningar av Niklas Modig, författare till storsäljaren ”Detta är Lean” samt Veidekke, vinnare av Årets Lean-byggare.

Visa inbjudan

Partnerdag i Stockholm den 2 december

Konferens · 2014-12-02

Välkommen till Lean Forum Byggs Partnerdag, den här gången med fokus på partnerföretagens utmaningar i Lean-arbetet. Vi är också glada att kunna välkomna två intressanta gästföreläsare – Alan Mossman och Joakim Bjurström.

Visa inbjudan

Årsmöte 2014

Årsmöte · 2014-05-15

Nu är det dags för årsmöte i Lean Forum Bygg och den här gången träffas vi hos partnerföretaget Tyréns i Stockholm.

Visa inbjudan

Lean Forum Bygg Partnerdag 2014

Konferens · 2014-03-13

Partnerdagen är ett viktigt avstamp för och med våra partnerföretag. Hur kan byggsektorn dra nytta av Lean? Hur kommer vi vidare i utvecklingen?

Visa inbjudan

Lean management med Mats Berntsson och Hans Reich

Frukostseminarium · 2013-01-11

Vad är framgångsfaktorerna när Lean fungerar i byggbranschen? Är det filosofin bakom eller är det metoderna som gör skillnaden? Varje enskilt företag kan ha ett Lean-tänkande men kan man ta det till projektnivå?

Visa inbjudan

Lean-seminarium i Göteborg

Seminarium · 2012-09-12

Lean Forum Bygg kallar i samarbete med SVR till ett möte om Lean i byggbranschen i Göteborg den 12 september. Välkommen till en kväll som kan vara nystarten för just ditt företag!

Visa inbjudan