• Namn Organisation
  • Totalt 0 deltagare
  • Om du har anmält dig men fått förhinder så kan du avanmäla dig här:

Nominera Årets Lean-byggare

Välkommen att nominera din kandidat till den nionde upplagan av Lean Forum Byggs utmärkelse ”Årets Lean-byggare”. Tävlande bidrag kan omfatta hela eller delar av företaget eller organisationen. Det kan också utgöra en del av Lean-arbetet, exempelvis användandet av pulstavlor, daglig styrning, förbättringsarbete.

Läs mer och nominera senast den 1 december på Lean Forum Byggs hemsida

2018 års utmärkelse gick till Flexator. Prisutdelningen genomfördes i anslutning till Året bygge-galan på Circus i Stockholm och detta var juryns motivering:

Vinnaren har med företagsledningen i spetsen bestämt sig för att utveckla företaget med ständiga förbättringar genom att involvera personalen, satsa på utbildning i Lean och genom att vara modiga nog att ta extern hjälp. De har på kort tid ökat både produktiviteten, sparat pengar och dessutom identifierat besparingspotential av stor omfattning som de tidigare inte känt till. Det vinnande företaget är ännu ett exempel på hur engagemanget från ledningen gjort ett bra företag ännu bättre och startat resan till att bli ytterligare ett föredöme inom samhällsbyggnadssektorn.