Årsmöte och bokrelease på Dome of Visions – igen!

Publicerat den 12 mars 2019

Snart är det dags för Lean Forum Byggs årsmöte och det har på många vis varit ett intressant år. Vår utmärkelse Årets Lean-byggare får allt större uppmärksamhet för varje prisutdelning och trenden håller i sig också i år. I år har vi tre mycket duktiga företag som juryn har att ta ställning till. Om du missade att nominera din kandidat så kan jag meddela att anmälan till Årets Lean-byggare 2020 öppnar den 1 april … Årets pris delas ut på Årets Bygge den 26 mars på Cirkus i Stockholm – har du inte bokat din plats så boka här!

Även Lean Forum Bygg som förening blir allt mer erkänd. Våra arrangemang är alltid välbesökta och vi har också breddat vår samverkan med flera spännande organisationer. Dessutom blir vi som Lean-inspiratörer allt oftare uppvaktade av olika aktörer såsom studenter, forskare och journalister. Det är både kul och, vilket kanske är viktigare, ger oss samtidigt en möjlighet att sprida kunskap om Lean generellt och föreningen specifikt.

Årsmötet, ja … Det genomförs den 14 maj i samma lokal som årsmötet 2016, nämligen i Dome of Visions. Däremot ligger lokalen numera 50 mil bort så åk inte fel! Då låg Dome of Visions vid KTH i Stockholm, i år är den placerade vid Chalmers på Lindholmen i Göteborg. Dessutom hade vi vårt releaseparty för boken ”Utmana dina processer” i Dome of Visions i januari 2017 vilket också blir lite av en repris; vid årsmötet släpper vi nämligen vår nya bok ”Lean Forum Byggs Loggbok 2017-18”!

Lindholmen känns som ett passande område för vårt årsmöte, ett teknologiskt hett centrum som ligger långt framme både vad gäller 5G och självkörande bilar. Dome of Visions i sig är en samlingslokal för förmedling av ny teknik och nya idéer. Vid årsmötet får du förutom årsförhandlingarna också lyssna på Årets Lean-byggare, vilket alltid är lika intressant. Det här vill du inte missa – anmäl dig redan nu!

Per Öberg
Ordförande Lean Forum Bygg