Fokus på effektivisering och utveckling

Publicerat den 23 februari 2022

Under 2021 fortsatte byggstartsindex att öka, vilket tyder på att samhällsbyggandet tuffar på bra. Vi ser dock att pandemin har gjort att många företag på allvar har börjat titta på kostnadsminimeringar och effektivisering. Det gör att vi inom Lean Forum Bygg har en viktig roll att spela i den fortsatta utvecklingen av det svenska byggandet.

Vi i styrelsen för Lean Forum Bygg har förhoppningar om att kunna erbjuda ett bra aktivitetsprogram för det kommande året, med spännande insikter och inspiration för utveckling. Här ser vi särskilt mycket fram emot att få ta del av våra partnerföretags erfarenheter och insikter. Aktivitetsprogrammet presenteras inom kort på vår webbplats och via e-post till våra prenumeranter.

Under det kommande året arbetar vi också vidare med att ytterligare stärka samarbetet med relevanta intresseorganisationer. Tillsammans kan vi skapa synergier och rätt förutsättningar för en fortsatt positiv utveckling inom samhällsbyggandet.

Välkommen att kontakta oss om du har frågor om vår verksamhet, eller önskemål kring aktiviteter och fokusområden. Vi hörs och ses!

Jimmy Dahlström
Ordförande för Lean Forum Bygg