Kompetent jury bakom Årets Lean-byggare

Publicerat den 28 mars 2014

Det är snart dags att utse Årets Lean-byggare med allt vad det innebär av bakomliggande arbete. Vi är både glada och stolta över att kunna presentera juryn bakom priset som instiftats för att uppmärksamma bra förebilder för Lean-arbete inom byggsektorn. Juryn består av:

Hans Reich, juryns sammankallande, är en av grundarna till Lean Forum Bygg och idag en ledande profil inom Lean. Hans är anställd på Chalmers Professional Education och en av de drivande bakom satsningen Produktionslyftet.

Maria Viidas finns på SiQ där hon är ansvarig för arbetet med Utmärkelsen Svensk Kvalitet. Maria har tidigare varit kvalitetschef i Vara kommun och är sedan några månader invald i styrelsen för vår systerorganisation Lean Forum.

Lars Stehn är professor från Luleå tekniska universitet med djup kunskap om Lean och industrialiserat byggande, där han drar nytta av sitt breda kontaktnät inom byggsektorn.

Bilderna är hämtade från respektive organisations hemsidor. Resultatet av juryns arbete kommer att presenteras den 31 mars på Cirkus i Stockholm.