Så är påsken slut och fjädrarna nedplockade för i år. Sitter på en fjällstation i Abisko och laddar batterierna inför vårt kommande årsmöte, där valberedningen jobbar på för fullt med sammansättningen av den nya styrelsen. En del ledamöter blir kvar, andra går vidare mot nya uppdrag och utmaningar och några nya kommer till – en mix av kontinuitet och ”nytt blod”!

Både denna och förra veckan har varit lite lugnare än vanligt och det känns trots avsaknaden av fjädrar fortfarande lite som ”påsklovsvecka”, men det är en bra uppladdning inför spurten med många aktiviteter både i april och maj. En liten reflektion från gårdagens bastu på turiststationen kom av ett möte med en tjej som gått hela Kungsleden; 29 dagar på fjället i tält. En annan kvinna kommenterar då att de ”bara” varit och gått i fjället under sex dagar. Själv kunde jag konstatera att vi tillbringat en halvdag med korvgrillning på fjället …

Reflektionen efteråt var dock att det inte är TIDEN på fjället som räknas, utan det är KVALITETSTIDEN som är den viktiga.