Det känns otroligt roligt att Veidekke blivit utnämnt till Årets Lean-byggare! Måste också tillstå att nomineringstexten var ”spot on” och det var när vi hörde formuleringar som ”samlokalisering” och ”involvering av medarbetare” som jag och mina Veidekke-kollegor runt bordet började byta blickar med varandra. Att sedan få gå upp och hämta priset var lika kul som det var nervöst; med 500 personer i publiken och kändis-konferencier och allt var det inte utan att knäna skakade en smula …

Det här har redan gett oss massor med energi internt, till mig, till mina kollegor, ute i projekten. Samtidigt är det också kul att vi som representerar det mer traditionella byggande uppmärksammas på detta sätt. Vår byggproduktion kan beskrivas som ett 60-tal tillfälliga fabriker, så arbetet har inneburit – och innebär – en enorm utmaning, inte minst rent geografiskt.

Arbetet har i ärlighetens namn gått lite upp och ner och även om vi höjt oss ett snäpp varje år så har det även funnits dalar. Det gör att det idag känns ännu bättre och det ger oss en fantastisk inspiration i det fortsatta arbetet!