I Lean Forum Byggs eventgrupp har vi fattat intresse för forskningen som Martin Rudberg vid Linköpings universitet bedriver inom bygglogistik. Även om forskningen inte är direkt kopplad till Lean så jobbar Martin och forskningsgruppen kring honom aktivt med Lean-frågor. Därför har vi bett Martin att medverka vid ett par av våra frukostseminarier där han kommer att berätta om forskningen inom bygglogistik ur ett Lean-perspektiv.

Upplägget är sådant att seminarierna inleds med Hans Reich från Chalmers Professional Education och Produktionslyftet, en alltid lika entusiastisk och inspirerande som uppskattad talare. Hans kommer att ge oss historien och bakgrunden till Lean och vad Lean är för något. Därefter följer Martin upp med sin erfarenhet kring hur Lean-tänk och bygglogistik hänger ihop. Vi har planerat dessa frukostmöten i Norrköping den 6 maj och i Stockholm den 13 maj. I Norrköping kommer vi att vara på Campus Norrköping medan JM lånar ut en lokal till oss i Stockholm. Tiderna är planerade från 07:20 till 09:00 inklusive lättare frukost och avslutande frågestund.

Inbjudan med komplett program och information kommer att skickas ut inom kort samt läggas upp på Lean Forum Byggs hemsida – håll ögonen öppna och boka i tid, frukostseminarierna brukar vara populära!