Jag har haft förmånen att kunna cykla till jobbet under några morgnar nu, något som har sammanfallit med skolstarten. På vägen möter jag alla dessa elever som vissa tar sina allra första skolsteg, andra som återvänder efter sommarlovet. Det är underbart att se nyfikenheten och den spända förväntan i deras ögon, den lyser igenom till och med vid ett möte på cykelbanan.

På högskolan är det samma sak, även om det här rör sig om unga vuxna så har de nya ”nollorna” också den nyfikna förväntan i ögonen – samtidigt som de själva styr över sin framtid så vet de inte riktigt vad som väntar dem. Det är en härlig känsla som med rätt inställning också kommer till oss ”gamlingar”.

Själv känner jag allt av den när jag ser framåt och reflekterar över vad den närmaste framtiden har att bjuda på: En ny styrelse med ny energi, nya företag till Årets Lean-byggare, den stora byggalan tillsammans med tidningen Byggindustrin och sist men inte minst Lean Forum Byggs utgåva av boken ”Detta är Lean”, som går på tryck nu i veckan. Det är en spännande utveckling som jag hoppas att få dela med dig och alla andra Lean-intresserade i byggsektorn.