Den 9 september kommer Hans Reich från Produktionslyftet för ett ”återbesök” hos Strängbetong i Kungsör med inspiration kring Lean för alla anställda. Vi inledde vår 18-månadersperiod med Produktionslyftet redan 2011, så vi har flera nya medarbetare som inte har fått lyssna på Hans. Därför tyckte vi att det var dags för en liten påminnelse om vikten av vårt fortsatta Lean-arbete och Hans ställer som alltid upp!

I dagarna släpps det också en pressrelease om den största investeringen i Strängbetong Kungsörs historia. Tyvärr kan jag inte avslöja mer för tillfället, men det händer mycket spännande saker. En sak som jag däremot kan avslöja är att jag har fått ett erbjudande om nytt jobb och därför kommer att göra min sista arbetsdag på Strängbetong den 13 oktober. Därefter är det E.ON och kraftvärmeverket i Örebro som gäller, där min Lean-resa sedan fortsätter inom energibranschen – både spännande och intressant!

En mycket positiv sak kring detta är också att min nya arbetsgivare uppskattar mitt engagegemang i Lean Forum Bygg, vilket de bara ser fördelar med. Så även om jag byter företag så kvarstår jag som styrelseledamot och är fortfarande lika engagerad i Lean Forum Bygg!